huminalogo
huminaclub
huminaclub ilmakuva Suomeksi
In English
Auf Deutsch
En français

IW-Renki

Istuu iltaasi ja lomaasi

Humina Pub on niitä paikkoja, joista kertominen on vähintäänkin haastavaa. Tätä erityistä paikkaa kuvaavat sanat aito, omaperäinen ja lappilainen. Mutta loppujen lopuksi, pubin tunnelma on koettava ihan itse: vuosien uurruttama kelotiski, monojen täyttämä katto, riekonkatse ja ikkunanpielet. Sanat ja tarinat, joita Humina Pubin tunnelmissa on vaihdettu vuosikausia.

Karaoke – perinne Huminan tapaan

Laula ja laulata. Valitse tyylilajisi ja äänialasi ja anna kuulua. Humina Pubissa estradi on kaikkien halukkaiden. Se on mahdollisuus, joka vetää pubiin paikalliset legendat ja muualta tulleet tunnelmoitsijat. Varma voit olla ainakin yhdestä asiasta: tuntureiden keskellä karaoke on ikimuistoinen hetki.

pub karaoke

Karaoketanssit joka päivä

Jos mikrofoniin tarttuminen ei ole sinun heiniäsi, nauti karaokeiltojen tunnelmista kuin show’sta ainakin. Tai laita jalalla korkeasti. Laajennetussa pubissa on entistä tilavampi tanssilattia, jossa voi pyörähdellä isommankin porukan voimin. Luvassa on karaoketanssit joka päivä, keväällä vaikka heti aamupäivästä, jos tunturissa tuiskuttaa ja liikkumaan tekee mieli. Monotanssien aukioloajat kannattaa tarkistaa aukioloajat sivuiltamme tai puhelimitse.

Monotanssit – hellurei ja monot kattoon

Iltapäivisin Humina Pubissa tanssitaan monot jalassa. Niin on tehty jo vuosia, mistä osoituksena on myös pubin erikoinen kokoelma katossa viihtyviä monoja. Tule suoraan ladulta tai tunturista, sopivasti verryttelemään jalka- ja kasvolihaksia sekä hyvän mielen nystyröitä. Monotansseista voit suunnistaa myös ruoan ääreen, esimerkiksi noutopöydän herkuille.

pub lappish girl

pub main

pub meal

pub outside

 

 
pub logo
 
avoinna
dance